RECIMMOReal estate consult

Zeer mooie loft in de Brusselse Vijfhoek

Te koop in Brussel centrum : Loft – 290.000 € VERKOCHT !

Mooi ingerichte loft van 112 m2 op het 1ste verdiep in een gebouw van 3 verdiepingen. Er is een lift aanwezig. De indeling bestaat uit een grote living en eetruimte, 1 kamer alsook een ruimte die multifunctioneel kan ingericht worden (2de kamer, bureau, vriendenkamer, fitness ruimte). Op de vloer is er overal bamboo parket aanwezig. De oude bakstenen muren en plafond gewelven zijn zichtbaar gebleven en geven  een industriële look aan de loft. Er is een groot ruimtegevoel en elke plek is optimal benut (ingebouwde kasten), dankzij de grote ramen is het een lichtrijke ruimte. Verder is de loft volledig ingericht, vaatwasmachine, koelkast, inductie kookplaten, microwave, oven. Wasmachine alsook een droogkast zijn aanwezig.

De loft is ideaal gelegen in de Brusselse vijfhoek en op 500 m van het Zuid-station ( met directe verbindingen naar de luchthaven, Parijs, Londen, Amsterdam, Frankfurt,..) en bovendien op 5 min wandelafstand van de Grote Markt van Brussel. Men kan het hele stadscentrum te voet bereiken.

De loft is architectural zeer mooi gerenoveerd, mede hierdoor is ze zelfs het onderwerp geweest  van een Televisie documentaire over  Brussels architectuur. De grote muren in de loft lenen zich ook tot het ophangen / tentoonstellen van foto’s en of andere kunstwerken. De loft kan volledig ingericht aangekocht worden, aangezien de meubels volledig op maat van de loft ontworpen zijn.

Onmiddellijk beschikbaar

Gelegen aan de Anderlechtse Poort

Renovatiejaar : 2006

EPC : 132 kWh /m2

co² : 28 kg co² /m2

EPC attest : 20150509-0000280576-01-04